Temafødselsdag

Børnefødselsdag med undervandstema

børnefødselsdag med undervandstema
Der er masser af spændende temaer at vælge imellem til en børnefødselsdag – og det kan være svært at bestemme sig for et, samt være et stort arbejde at stable en børnefødselsdag på benene, derfor får du her lidt tips og inspiration til, hvordan du kan arrangere en vellykket fødselsdag med et anderledes undervandstema.

Forestil dig at være under vandet i Nemo og Den lille havfrues verden… Lad dig inspirere af dette univers til at lave fine invitationer, og pynt til at hænge op. Til en undervandsfødselsdag kan man fx klippe forskellige fisk ud af karton, i flotte klare farver, former og størrelser – lad børnene være med til at lave pynten, det er superhyggeligt, og det sætter et personligt præg på dekorationerne. I invitationen kan man opfordre gæsterne til at klæde sig ud, men det behøves ikke at være et krav, det må den lille gæst selv vælge. Forslag til udklædning, der er let at realisere er en dykkermaske og dykkerfødder, men ellers er der jo masser inspiration at hente i undervandstemaet.

Ideer til mad og lagkage til en undervandsfødselsdag: Fish & chips (kan serveres i avisbåde), lav en farverig lagkage ligeledes pyntet med fisk klippet ud af karton og sat på træpinde.

Til en børnefødselsdag er det en god idé at have en aktivitet, så det ikke bare bliver fri leg, det kan hurtigt blive kaotisk. En skattejagt er altid populært til en børnefødselsdag, det er en sjov oplevelse for børn, som har en utrolig indlevelsesevne – skattejagten “Undervandsmysteriet” passer til undervandstemaet og fås til to forskellige alderskategorier: 4-6 år og 7-10 år.

Her finder du Undervandsmysteriet 4-6 år

Her finder du Undervandsmysterie 7-10 år

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s