Halloween

Halloween kostumer

halloween kostumer

Halloween står for døren og det er tid til at gå ud og skræmme! Der er masser af muligheder for at lave flotte kostumer, der ikke koster en formue. Her har du en top 5 med halloween kostumer til at blive inspireret af både til voksne og børn som du selv let kan lave.

I forbindelse med fejringen af halloween kan vi anbefale to uhyggelige halloween skattejagter eller hvad med en energisk mobilskattejagt med halloweentema? Mens du søger efter den næste punkt i en skattejagt, kan I reelt skræmme folk I støder på med disse halloween kostumer.

Her får du top 5 ideer til halloween kostumer

Zombie:

En Zombie er en levende død. En zombie kan ses på lang afstand i sit iturevne tøj og sine uregelmæssige bevægelser. Tag noget gammelt tøj og riv det i stykker. Ved hjælp af sminke simulerer du at du er smurt ind i blod, og maler skader i ansigtet og på kroppen.

Dracula:

Dracula er filmhistoriens mest kendte vampyr. Greven fra Transsylvanien er mest kendt for to ting: Hans trang til menneskeblod, som han deler med alle vampyrer og hans evne til at forvandle sig til en flagermus. Derudover er det alment kendt at vampyrer hverken kan tåle sollys, vie-vand, hvidløg eller kors og kun kan dræbes med en sølvkugle eller træpæl gennem hjertet. Til et draculakostume skal du bruge en sort kappe, der til kan du tage en hvid skjorte på og sorte bukser. Smink dig i hovedet med hvid sminke og lave smokey-eyes og tag dybrød læbestift på. Dertil et par købte hugtænder.

Sort kat:

At udklæde sig som kat til halloween er enkelt, men samtidigt meget effektfuldt. Du tager en sort langærmet t-shirt og sorte tights eller bukser som basis. Dertil tager du sorte fingervanter eller handsker på, og du kan bruge en sort fjerboa som hale. Afslut den sorte katteudklædning med diadem, som har påklisterede ører, og en fin kattemakeup.

Græskarkostume (kun til børn):

Et græskarkostume egner sig godt til de små til halloween. Dertil skal du bruge et orange stykke stof, som du klipper et hul til hovedet i og polstrer stoffet med puder eller lign. og knytter det sammen i taljen. Tag en langærmet grøn / orange trøje og samme farve stømpebukser eller tights indenunder. For at fuldende dit græskarkostume kan du lave en grøn krave med blade . Tegn evt. øjne, næse og mund som man gør på en græskarlygte på stoffet. Sæt evt. også gerne en krans med stofblade rundt om hovedet.

Spøgelse:

Til sidst en rigtig, enkel halloweenklassiker: spøgelseskostumet. Her skal du blot bruge et hvidt lagen, enten et gammelt eller et billigt nyt. Klip små huller ud til øjnene og så har du et superbilligt og effektfuldt halloween kostume.

Her finder du halloween skattejagter:

Skattejagt: Halloweenmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Halloweenmysteriet 7-10 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 4-6 år

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet 7-10 år

Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s