Temafødselsdag

Ny piratskattejagt

piratskattejagt

Piratmysteriet er titlen på en ny spændende piratskattejagt, hvor børnene skal hjælpe Piratkaptajn Tveskæg med at få fat i hans skat, før piraten Sortskæg får fat i den. Den grusomme kaptajn Sortskæg er ude efter piratskatten, og Tveskæg har brug for børnenes hjælp til at redde skatten, da han selv er forlist på en øde ø, og han har derfor udsendt en flaskepost, hvor han anmoder om hjælp fra børnene.

I denne piratskattejagt skal børnene løse forskellige sjove, finurlige og underholdende gåder og fysiske udfordringer for at finde den eftertragtede piratskat!

Med en interessant historie, udfordrende gåder og spændende udfordringer forflyttes børnene til piratskattejagtens verden! Du bestemmer selv, om du udfører denne piratskattejagt ved hjælp af et skattekort eller ved hjælp af ledetråde. Der medfølger et skattekort i produktet, hvor du selv placerer skattejagtsposterne, hvis du ønsker at bruge et skattekort, alternativt bruger du ledetråde til hvor posterne er gemt, forslag til disse findes også i produktet – du kan også finde på dine egne ledetråde, evt. inspireret af de ledetråde, som indgår.

Piratmysteriet passer perfekt til en børnefødselsdag med pirattema, som er et klassisk tema for en børnefødselsdag. Lad din børnefødselsdag være inspireret af pirattemaet og skattejagten, i alt fra invitationer til pynt og mad. Man kan også opfordre børnene til at komme udklædte til børnefødselsdagen, det skaber masser med stemning, og det er enkelt at klæde sig ud til en piratfødselsdag. De fleste har en piratudklædning derhjemme, ellers kan man enkelt lave sin egen piratudklædning med få virkemidler, noget som forældrene også sætter pris på!

Piratmysteriet kan være omdrejningspunktet for din børnefødselsdag, og være den en eneste aktivitet du behøver. Skattejagten varer ca. 40-60 minutter, afhængigt af hvor langt du placerer mellem posterne og hvor godt du gemmer gåderne. Skattejagten i kombination med lidt mad, lagkage og evt. fri leg til sidst, skaber den perfekte børnefødselsdag!

Her finder du mere inspiration til, hvordan du arrangerer en vellykket piratfødselsdag.

Piratskattejagt: Piratmysteriet for de 4-6 årige
Piratskattejagt: Piratsmysteriet for de 7-10 årige

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s