Jul

Lav julefrokosten med kollegaerne ekstra sjov i år!

julefrokostUanset om I skal holde julefrokost i firmaets egne lokaler eller i lejede lokaler ude i byen, skal der være noget underholdning. Det er vigtigt med noget underholdning for at sætte skub i festen, og for at få folk til at tale sammen på tværs, det giver en god stemning!

Det behøves ikke at være svært og besværligt at arrangere underholdning, hvis man køber et færdigt juleunderholdningsprodukt, som kræver minimal forberedelse, og man kan for få penge arrangere en rigtig sjov julefrokost.

Eksempler på sjov underholdning til julefrokost

Julequiz – med masser af julestemning til julefrokosten

Er den ultimative julequiz – fuld af dejlig, gløggduftende julestemning! I quizzen indgår 21 musikspørgsmål tilknyttet en spotifyspilleliste, som handler om vores mest populære julesange, og tilhørende finurlige ekstraspørgsmål med juletema, og som får gang i julestemningen.

Her finder du julequizzen>>

Julefest!

Denne sjove julefestaktivitet passer perfekt i mange sammenhæng! Del gæsterne op i hold og lad dem løse ti sjove og julede udfordringer – alt fra bibelkundskab, julekreativitet og snapsesmagning, til at man skal julesange og juledufte!

Her finder du Julefestproduktet>>

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s