Mobilevents

Arrangér et spændende mobilevent i forbindelse med fx teambuilding, polterabend eller afterwork. Et mobilevent er let at arrangere og supersjovt for deltagerne!

Efter køb af mobileventet får du adgang til et enkelt administratørsite, hvor du planlægger dit mobilevent. Spørgsmålene i eventet er knyttet til nogle virtuelle poster, som du selv placerer på et kort over det område, hvor du ønsker at mobileventet skal foregå. Det kan være en rute, som starter ved en bar ude i byen og går til et festlokale i nærheden – der er masser med muligheder, man bestemmer helt selv!

Derefter når I skal gå i gang, sender du via administratørsitet en sms til deltagernes mobil, med en historie/opgave som holdene skal løses. Hver gang når de har svaret rigtigt på et spørgsmål, får de et nyt punkt på kortet, som de skal lede efter, og som derefter udløser et nyt spørgsmål. Man deler deltagerne op i hold af 4-5 personer, og der er plads til op til 10 hold. Der er svarmuligheder tilknyttet spørgsmålene, så man kan altid gætte sig til et svar, dog får holdet så ikke noget point, og de får samtidigt en tidsstraf på 30 sek., før de får lov at svare igen.

Her finder du mobilevents

Mobilevent: Spionjagten
Mobilevent: Jorden rundt på 80 minutter

Reklamer