Mobilskattejagter

Lad børnene begive sig ud på en spændende mobilskattejagt, som er enkelt at arrangere og supersjovt for deltagerne! Du får efter køb adgang til et enkelt arrangørsite, hvor du placerer poster på et kort, som har spørgsmål tilknyttet. Mobilskattejagten er fleksibel, du bestemmer helt selv hvor den skal foregå, det kan være en runde i parken, i byen, på stranden, i skoven osv. Mobilskattejagten udføres ved at deltagerne får en sms tilsendt deres mobil, og de skal derefter lede efter posterne, som du har placeret. Når de når til de forskellige poster udløser det et spørgsmål, som de skal svare rigtigt på for at komme videre. Hvis de svarer forkert, får de ikke noget point, samt en tidsstraf på 30 sek. før de får mulighed for at svare igen. Holdene konkurrerer mod hinanden på point og tid, og til sidst kan man se hvem, der har vundet på arrangørsitet. På det sidste punkt i mobilskattejagten gemmer man en rigtig skat, i form af slikposer eller andet godt.

Mobilskattejagt: Jagten på piratskatten
Der skal være bryllup i Porto Tortuga, men guvernørens kommende brud og den store medgift er blevet røvet af den frygtede piratkaptajn Eagle Jack. I skal være med til at befri Lady Olivia og finde skatten.
Her finder du: Jagten på piratskatten

Mobilskattejagt: Jagten på den forsvundne juvel
Hjælp arkæologen professor Jones med til at finde den berømte juvel med magiske kræfter, som maharajaen af Bhundipur  forærede sit livs store kærlighed, og som har været forsvundet i hundreder af år.
Her finder du: Jagten på den forsvundne juvel

Mobilskattejagt: Jagten på spøgelsesskatten
Vær med til at finde den urgamle spøgelsesskat og befri de rastløse ånder. I behøver hjælp fra både spøgelser, alfter, vampyrer, troldmænd, varulve og mange andre uhyggelige figurer…
Her finder du: Jagten på spøgelsesskatten

Mobilskattejagt: Jagten på den maskerede tyv
Tyven ”Masken”, som er en tyv på spil i Crookville ønsker vist at skabe så meget kaos som muligt. Han både narrer folk og stjæler og bedrager. I skal hjælpe politiet med at afsløre hvem, som gemmer sig bag masken.
Her finder du: Jagten på den maskerede tyv

Reklamer