Quizzer

Her finder du en række sjove quizzer, som bliver leveret direkte til din mailbox – du får en komplet quiz med spørgsmål, evt. Spotify-spilleliste og facit, alt i flot design.


Quiz filmmusik: Hollywood tunes

Quizzen for dem, som ønsker lidt filmglamour! Den handler om, at regne ud hvilken film 32 sange stammer fra og svare på opfindsomme følgespørgsmål. Filmmusikquizzen “Hollywood tunes” indeholder klassiske film fra 1939 til 2003. Du får en færdig spilleliste på Spotify, spørgsmål, svarskema og facit.
Mere info filmquiz>>


80’er fest quiz
Hold en sjov 80’er fest! Her er quizzen, som sætter rammen om 80’er festen – 33 spørgsmål om 80’ernes musik, film, verdensbegivenheder, sport, tidstypiske fænomener mm. Musikspørgsmål, filmcitater og spørgsmål fyldt med nostalgi, skaber den helt rette 80’er stemning! Alt hvad du skal bruge indgår, spørgsmål, svarskema og facit!
Mere info 80’er festquiz>>


70’er fest quiz
Hold en 70’er fest! Med vores 70’er fest quiz er det enkelt at få et nostalgitrip! I quizzen er der 29 spørgsmål om 70’er musik, mode, mad, sport, verdensbegivenheder, tidstypiske fænomener og meget andet. Udover quizspørgsmål indgår en spotifyspilleliste med 70’ernes store hits til musikspørgsmålene – Masser af 70’er stemning!
Mere info 70’er festquiz>>


90’er fest quiz
I denne 90’er quiz får du 39 spørgsmål om 90’ernes musik, sport, film, verdensbegivenheder, politik, tidstypiske fænomener og meget mere! Til musikspørgsmålene får du en tilhørende spotifyspilleliste. Hold en 90’er fest og husk 90’erne sammen med vennerne – det bliver garanteret en sjov fest!
Mere info 90’er festquiz>>


Musikquiz: Danske klassikere
En herlig musikquiz med danske klassikere! Fra Shu-Bi-Dua til Brødrene Olsen, Birthe Kjær, Thomas Helmig og TV2. I genkender garanteret sangene – men hvad hedder de, og hvem sang dem? Underhold vennerne med et sjovt tilbageblik og massevis med nostalgi!
Mere info musikquiz>>


30-års fest! Fødselsdagsquiz
Del gæsterne op i hold og lad dem lære hinanden at kende med en quiz. De 15 spørgsmål i quizzen er meget varierede, men alle med fællesnævneren tallet 30! Sjovt og underholdende. Spørgsmålene strækker sig over en stor variation af emner!
Mere info 30 års fødselsdagsquiz>>


40-års fest! Fødselsdagsquiz
Forgyld 40-års fødselsdagen med en underholdende quiz. Vores quiz er lavet specielt til 40-års festen og indeholder 15 opfindsomme spørgsmål, som alle på en eller anden måde handler om tallet 40! Spørgsmålene er varierede, sjove og snørklede!
Mere info 40 års fødselsdagsquiz>>


50-års fest! Fødselsdagsquiz
Tid til at fejre de 50? Vores quiz til 50-års festen indeholder 15 opfindsomme og udfordrende spørgsmål, som alle på en eller anden måde handler om tallet 50! Spørgsmålene strækker sig over en stor variation af emner, fra film og musik til geografi og historie. Anderledes, sjovt og underholdende!
Mere info 50 års fødselsdagsquiz>>


60-års fest! Fødselsdagsquiz
Tid til at fejre de 60? Denne underholdende quiz passer både til en stor fest eller en mindre forsamling. Alle spørgsmålene kredser om tallet 60! Med varierede spørgsmål indenfor mange forskellige emner, såsom geografi, historie, musik og film. Opfindsomt, sjovt og underholdende!
Mere info 60 års fødselsdagsquiz>>


70-års fest! Fødselsdagsquiz
Fylder du 70? Her har vi en quiz til den store fest eller den mindre forsamling. Vores quiz til 70-års festen indeholder 15 opfindsomme spørgsmål. Emnerne er vidt forskellige, de handler om alt fra geografi og historie til film og musik, som alle har det tilfælles, at de handler om tallet 70!
Mere info 70 års fødselsdagsquiz>>


Sommerhits quiz
Intet skaber så god stemning som musik! Få sommerfølelserne i gang med denne sjove musikquiz fyldt med 22 elskede og iørefaldende sommerhits og opfindsomme, sommerlige ekstra spørgsmål. Perfekt til en grillaften! Du får spilleliste og spørgsmål; alt er klart til at bruge med det samme.
Mere info sommerhits quiz>>


Halloweenquiz
En skræmmende og opfindsom Halloweenquiz til efterårsfesten! 27 blandede spørgsmål, inkl. 11 musikspørgsmål – alle om uhyggelige ting, relateret til Halloween. Oplys efteråret med en Halloweenfest, og med vores quiz er det halve af arbejdet gjort. Servér lidt god mad og lav en græskarlygte – og voilà!
Mere info Halloweenquiz for voksne>>


Julequiz – med masser af julestemning
Den ultimative julequiz – fuld af dejlig, gløggduftende julestemning! I quizzen finder du 21 musikspørgsmål, naturligvis alle om vores mest populære julesange, samt finurlige ekstraspørgsmål om alt det, der hører julen til.
Mere info julequiz>>


Quiz om mor
Hvem fortjener vel mere sin egen quiz end mor? Lad familien afprøve sin viden om mor i dette sjove spil, mor er naturligvis enevældig dommer. 42 spørgsmålskort. Kan blive rigtigt underholdende! Perfekt til Mors dag eller mors fødselsdag.
Mere info quiz om mor>>


Eurovision Song Contest quiz
Varm op til Eurovision med en quiz! Vores Eurovisionquiz har 40 spørgsmål om Det Europæiske Melodi Grand Prix gennem tiderne, med blandet sværhedsgrad, og er sjov for alle. Til quizzen hører en Spotify spilleliste, spørgsmål, svarblanket og facit.
Mere info Eurovision quiz>>


Quiz om far
Hvem fortjener vel mere sin egen quiz end far? Lad familien afprøve sin viden om far (eller farfar / morfar) i dette sjove spil. Tag et spørgsmålskort op og svar på et spørgsmål om far. Far er naturligvis enevældig dommer. Det kan blive rigtigt sjovt!
Mere info quiz om far>>


Nytårsquiz: Hvad husker vi fra 2015?
Hvad kan du og dine venner huske fra året, som er gået? Kriser og katastrofer har præget 2015, men vi har også fundet positive minder frem. Hvem kan huske mest af det, som er sket i løbet af året? Tæl ned til årsskiftet med et resume af 2015! Quizzen er komplet, med festligt design.
Mere info nytårsquiz>>


 

Reklamer